Abd Goc Hizmetleri: Cleveland

Göçmenlerin Yaşaması için Amerika’da En İyi Yerler

Amerika’daki şehirler, özellikle de Ortabatı bölgesi, göçmen topluluklar için en fazla fırsata sahiptir

Yeni Amerikan Ekonomisi tarafından yapılan güncel bir araştırmaya göre, bu alanda Chicago standardı belirliyor ve ulusa liderlik ediyor. İkili araştırma grubu Amerika’daki en büyük 100 şehrin göçmenleri nasıl desteklediğini araştırdı. Chicago Belediye Başkanı Lori Lightfoot yaptığı açıklamada: “Göçmenler ve mülteciler için Amerika’da Chicago’nun en misafirperver şehir seçilmesinden ötürü büyük gurur duyuyoruz.” dedi. Bu sıralamanın Chicago’nun kamu görevlilerinin ve sakinlerinin yeni gelenlerin hakları için duran ve savaşan adanmış, tutkulu çalışmalarını yansıttığını söyledi.

2010 yılında şirket yöneticileri Robert Murdoch ve Michael Bloomberg birlikte Yeni Amerikan Ekonomisi’ni başlattı. Amerikan ekonomisini onarmanın ve teşvik etmenin bir yolu olarak, koalisyon ABD Göç Reformu’nu tekrar yapılandırma konusunda kararlı. Yeni Amerikan Ekonomisi yasadışı göçü önlemek, sınırları korumak ve göçmenlerin Amerikan iş gücünün bir parçası olmasını sağlamak için birçok fırsat yaratmaktadır. Belgesiz göçmenlerin yasal statü kazanması için bir yol inşa etmektedirler. Cleveland, Toledo ve Milwaukee de göçmenleri destekleyen politikalar geliştirme konusunda Chicago’ya katılarak büyük adımlar attı.

Siz ve aileniz fırsatların einirsi, merhaba olduğu Amerika Birleşik Devletler’ine yerleşmek istiyorsanız ABD Göç Hizmetleri ile iletişime geçin. Özel uzman ekibi göç sürecinde size yardımcı olacaktır. Onlarla bugün iletişime geçin.

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir