Abd Goc Hizmetleri: Tech

Gelişen İş Sektörleri Birçok Yeni İş İmkanı Yaratıyor

Amerika Birleşik Devletleri’nde gelişen ve yeni iş alanları açan birçok endüstri var

Fundera tarafından yayınlanan yeni bir rapor, sektörleri borsa on yıllık kazancına, 2016’dan 2026’ya kadar öngörülen ABD iş büyümesine ve öngörülen gelir artışına göre derecelendirdi. Küçük işletme finansal çözümler şirketi, sonuçları derlemek için pazar araştırma firmaları, Çalışma İstatistikleri Bürosu ve yatırım firmalarından gelen bilgileri analiz etti. Fundera’nın raporunda teknoloji sektörü, diğer tüm sektörleri geride bıraktı. Kendilerini teknoloji firmaları olarak adlandıran şirketlerin dünyası katlanarak büyüdü.

Yeni fırsatlar için ABD’ye taşınmayı düşünüyorsanız ABD Göç Hizmetleri ile iletişime geçin. Ekiplerinin herkesin Amerikan Çeşitlilik Vizesi Çekilişine başarıyla katılmasına ve bir ABD Yeşil Kart almasına yardımcı olma misyonu vardır.

İkinci sırada yer alan sağlık sektörü, toplam risk sermayesi yatırımlarının dörtte birini satın alıyor. 2016’dan 2026’ya kadar öngörülen ABD istihdam büyümesi yüzde 121 ve sektörün 10 yıllık borsa kazancı yüzde 185.31 oldu. Fundera’nın raporuna göre, petrol ve gaz, kırma, madencilik ve sürdürülebilir enerji dahil olmak üzere enerji sektörü, önümüzdeki on yıl içinde yüzde sekizin üzerinde gelir artışı görmeye hazırlanıyor. Medya sektörü yüzde 1,8’lik tahmini gelir artışı ile dördüncü sırada yer aldı. Rapor, tüketici perakendesini beşinci olarak sıraladı. Bu sektör, e-ticaret, pop-up perakendeciler ve kişiselleştirilmiş perakendeciliği de içerir.

0 %
2016 - 2026 Arası Amerikan İş Piyasası Tahmini Büyüme Yüzdesi

Kendiniz ve aileniz için Birleşik Devletler’de birçok fırsat sizleri bekliyor. Yeşil Kart Çekilişi’ne başvurmayı düşünüyorsanız ABD Göç Hizmetleri ile iletişime geçin. Ekipleri size başvuru sürecindeki her aşamada rehberlik edecektir. Hemen bugün arayın!

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir