Abd Goc Hizmetleri: Amerika’nın

Amerika’nın Patlayan Ekonomisiyle Rekabet Etmek Zor

Ülkeler, ABD’nin hızla gelişen ekonomisine ayak uydurmakta zorlanıyor

Yıllık Küresel Rekabet Edebilirlik Raporu, 140 ülkeyi verimlilik ve iş yatırımlarına bakan 98 faktör üzerinden değerlendirdi. Her faktör, ülkenin kurumlarını, altyapısını, pazar boyutunu, eğitim sistemini, teknoloji bilgisini ve yenilikçiliği içeren 12 ana üretkenlik kategorisine ayrılmıştır. Amerika 100 üzerinden toplam 85.6 puan aldı. Girişimci kültür ve güçlü işgücü piyasası, çevik finansal sistemle birlikte ABD’yi dünyanın en iyilerinden biri haline getiren temel faktörlerdir.

Daha iyi bir yaşam öyküsü için göç etmeyi düşünüyorsanız, tüm süreçte yardım için ABD Göç Hizmetleri ile iletişime geçin. Ekipleri, gerekli ABD vizesine başvurmanıza yardımcı olacak ve her adımda size rehberlik edecektir.

Abd Goc Hizmetleri: Amerika’nın Patlayan Ekonomisiyle

Davos’un küresel siyaset ve ekonomi konferansına ev sahipliği yapan kuruluş tarafından yayınlanan raporda, “Küresel ekonominin yaklaşık yüzde 4 büyüyeceği öngörülen ekonomik toparlanma sürüyor…” Yıllık rapor İsviçre’yi (82.6) dördüncü sırada gösterdi, geçen yıldan düşüyor. Singapur (83.5) ve Almanya (82.8) ABD arkasında yer aldılar. İlk ona giren Japonya, Hollanda, Hong Kong, Birleşik Krallık, İsveç ve Danimarka oldu. ABD’de siz ve aileniz için birçok fırsat var.

İnsanların ABD Çeşitlilik Vize Çekilişi Programındaki başarıyı kutlamalarına yardımcı olan küresel bir lider olan ABD Göç Hizmetleri ile iletişime geçin. Başvurunuzun Yeşil Kart Çekilişine doğru bir şekilde gönderilmesini sağlayacaklar, böylece kazanan olma şansınız yüksek! Bugün onlarla iletişime geçin!

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir