Abd Goc Hizmetleri: Ekonomileri

Dünyanın En Büyük Ekonomileri Nasıl Karşılaştırılır?

Pandemi öncesi küresel ekonomi 88 trilyon dolara yakındı

Farklı bölgenin ekonomik durumları, gelişmişlik düzeyine, sunulan teşvik paketlerine, ülkenin onu kontrol altına alma çabalarına ve sektör türlerine bağlı olarak dünya çapında değişiklik gösterir. Etki en çok düşük gelirli hanelerde hissedildi ve aşırı yoksulluğu azaltmak için otuz yıllık ilerlemeyi çözmekle tehdit edildi. İyileşme, küresel ekonomistlerin ilk düşündüğünden daha uzun bir süre alabilir. En büyük ekonomilerin çoğu durgunluk içindedir.

Siz ve aileniz daha iyi bir yaşam deneyimi arıyorsanız, Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınmayı düşünün. ABD Göç Hizmetleri, süreç boyunca size yol gösterecek göçmenlik uzmanlarından oluşan bir ekibe sahiptir. Yeni bir hayata giden yola başlamak için bugün onlarla iletişime geçin.

Dünya Bankası’nın Gayri Safi Yurtiçi Hasıla verilerinden elde edilen bir rapora göre, 2019’da yalnızca 16 ekonominin GSYİH’si 1 trilyon dolardan fazlaydı. Amerika Birleşik Devletleri, 21 trilyon dolardan fazla GSYİH ile en büyük ekonomiydi.

0
Amerika Birleşik Devletleri GSYİH

ABD, dünya çapındaki toplam 88 trilyon doların yüzde 25’ini oluşturuyordu. Çin 14 trilyon dolar ile ikinci en yüksek GSYİH’ya sahipti ve Japonya 5 trilyon doların biraz üzerinde bir GSYİH ile üçüncü sırada yer aldı. Almanya’nın GSYİH’si 2,83 trilyondu. Afrika, Nijerya, Güney Afrika ve Mısır’ın toplamı dünya çapındaki GSYİH’nın 1.1 trilyon dolarını oluşturduğu, temsil edilen en küçük alandır.

Amerika Birleşik Devletleri’nde siz ve aileniz için birçok fırsat bulunmaktadır. ABD Göç Hizmetleri göçmenlik adımlarında size yol gösterecek. Sürecin zorluklarını anlarlar ve daha parlak bir geleceğe başarılı bir şekilde gitmenize yardımcı olurlar.

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir