ABD Göç Hizmetleri

Amerika İçin Son Derece Güçlü Ekonomik Büyüme Öngörülüyor


ABD’deki ekonomik büyüme, ikinci çeyrekte, ekonominin Kovid-19 krizinden en çok etkilenen alanları yeniden açıldıkça büyük bir artış içinde. Hizmet sektörü ABD’yi hiçbir zaman resesyona sokmadı ve ekonomiyi canlandırmak için hiç bu kadar çok teşvik parası uygulanmadı. Daha fazla Amerikalı aşılandıkça ve daha fazla eyalet kısıtlamaları kaldırdıkça, restoranlar, perakendeciler, spor salonları, oteller ve diğer hizmet odaklı işletmeler talepte ciddi bir artış gördükçe ekonomi toparlanabilir. Borsa, aylardır bu tahminlerde çok daha yüksek işlem gördü. Güçlü aktivite daha iyi bir kazanç görünümü ile sonuçlanırsa, ralliyi ateşleyebilir. Bir baş yatırım stratejisti, ikinci çeyreğin hisse senetleri için çoğu zaman olumlu olduğunu ve S&P 500’ün 1990’dan bu yana ikinci çeyrekte ortalama yüzde 2,8 artış gördüğünü söyledi.

Fırsatların bol olduğu ve yeni gelenleri karşılayan bir ülkede yaşamak istiyorsanız ABD Göç Hizmetleri ile iletişime geçin. Uzmanlardan oluşan ekip, ABD’de yaşamak ve çalışmak için gerekli vizeye başvurmanıza yardımcı olacaktır.

Strawpoll

ABD’li ekonomistler, GSYİH’nın ilk çeyrek için medyan yüzde 5,4 arttığını tahmin ediyor, ancak ikinci çeyrek için tahminler giderek daha yüksek ve hala yükseliyor. Ekonomistlerin tahminlerinin Moody’s Analytics Hızlı Güncellemesine göre, ikinci çeyrek GSYİH için medyan büyüme tahmini şu anda yüzde 9,3. Büyük hikaye, sadece teşvik faturası değil, tamamen tüketici ile ilgili.

ABD Göç Hizmetleri, Amerika’da yaşamak ve çalışmak için doğru vize ile size ve ailenize yardım etmeye hazır bir ekibe sahiptir. Yalnızca kabul edildiğiniz değil, gelişebileceğiniz bir ülkede yaşayabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir