Amerika’da Açık İşler için Hemşirelere İhtiyaç Var

Amerika, tıp alanında deneyimli hemşirelere büyük bir ihtiyaç duyuyor. Çok fazla sayıda hemşire emekli oluyor ve bu eksiği tamamlayacak yeterli sayıda yeni mezun hemşire yok. Yaşlanan nüfus da bu eksiğe katkı sağlıyor. Amerikan Hemşireler Birliği (ANA) gelecek dört yıl içinde ülkede yüksek miktardaki sağlık hizmeti ihtiyacını karşılamak için bir milyondan fazla kayıtlı hemşire eksiği yaşanacağını öngörüyor. Eğer iş için Amerika’ya yerleşmeyi düşünüyorsanız, göçmenlik sürecinde yardım almak için ABD Göç Hizmetleri ile iletişime geçin. Uzman ekipleri, Amerika’da yaşamak ve çalışmak için gerekli olan vize başvurusu sürecinde yanınızda olacak.  

Hastaneler ve medikal tesisler var olan hemşireleri devam ettirme ve yenilerini işe alma gerekliliği duyuyorlar. Kurumlar hemşireleri ikna etmek için teşvikler ve ikramiyeler sunuyor. UCHealth’in 100-plus kliniklerinde kayıtlı hemşireler için şu an 330 açık pozisyon bulunuyor. Kendi yerel topluluklarının dışında araştırma yapmaya başladılar ve kalifiye çalışanlar bulmak için başka ülkelere bile ulaşıyorlar. UCHealth baş hemşirelik yöneticisinin söylediğine göre, kalifiye iş gücünü çekmek için, 10,000$’a kadar ikramiye ve yerleşme izni sunuyorlar. Aynı zamanda hemşirelerin Gezgin Kayıtlı Hemşire Programı ile çeşitli kurumlarda 13 haftalık bir rotasyon yapmalarına izin veriliyor. Amerika, çeşitli alanlarda çok fazla iş imkanı sunuyor. Göçmenlik sürecinde yardım almak için ABD Göç Hizmetleri ile bağlantıya geçin. Çalışanları, başarılı bir hamle yapmak için ihtiyaç duyacağınız adımlarda tüm sorularınızı yanıtlayacak.

Ülkede diğer kısımlardan daha fazla hemşire ihtiyacı olan bölgeler var. Güney ve batı Amerika, Amerika’nın kalan kısmından çok daha fazla etkilendi. Ülkede yaşanan hemşire eksiğinin %40’a yakınını Florida, Texas ve California’nın oluşturduğu tahmin ediliyor. Kırsal hastaneler de, üniversitelere ve daha büyük yerel ekonomilere çok yakın birçok kentsel meslektaşları gibi bu etkiyi hissedeceklerdir. ABD Göç Hizmetleri Amerika’da yaşamak ve çalışmak için gerekli olan vize için başvurmanıza yardımcı olabilir. Onlarla bugün bağlantı kurun!

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir