Amerika Vizesi için Yararlanılabilecek İmkanlar Nelerdir?

ABD Göç Hizmetleri’ni Neden Seçmelisiniz

ABD Göç Hizmetleri her sene dünya çapında yüz binlerce müşterisine çekiliş kazandırarak memnuniyet sağlayan, 2001 yılından beri işini başarıyla sürdüren dünya çapında lider bir kuruluştur. Göçmenlik başvuru süreci boyunca en iyi desteği sağlayan uzman ekibiyle, ABD Vize Değerlendirmeleri de sunarak Amerika’ya yerleşme sürecinde en uygun tercihi yapmanızı sağlar.

Amerika’da Çalışma Vizesi

İstikrarlı ekonomisi sebebiyle ayda ortalama 200,000 yeni iş pozisyonu açılan Amerika’da yeterince işçi olmaması dolayısıyla 6 milyondan fazla boş pozisyon bulunmaktadır. 150,000 şirket içi transfer için L vizesi ve 500,000’e yakın özel meslekler için H vizesiyle toplamda 800,000 yabancı çalışana ve ailelerine Amerika’ya yerleşmeleri için ABD Çalışma Vizesi onayı verilmektedir. Birleşik Devletler’de yaşayıp çalışabilmeniz için gereken koşulları sağlayıp uygun bulunmanız yeterli.

Kalıcı Yerleşen Vizesi

Her sene 1 milyon kişi Kalıcı Yerleşen Yeşil Kartı kazanarak Amerika’ya göç etme şansı buluyor. Amerika’ya göç edenlerin yaklaşık 50,000 kişisi, doğduğu ülke, iş tecrübesi ya da eğitimine bağlı olarak alabileceği Çeşitlilik Vizesi ile bunu yapıyor. İstihdam Odaklı ABD göçmenlik programları sayesinde Yeşil Kart alan yabancı çalışanların sayısı ise 140,000. Yeşil Kartınızın olması demek, Amerika’da yaşama, eğitim alma ve çalışma hakkınızın olması demektir. Sonrasında da Amerikan vatandaşlığı için başvuru yapabilirsiniz!

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir