Amerika’da Milyar Dolarlık Genç Yenilikçi Şirketlerin Çoğu Göçmenler Tarafından Kuruluyor

ABD ekonomisi, Aralık ayında 312,000 iş ilavesiyle 2018’i güçlü bir şekilde tamamladı. Sadece büyüme için beklenen oran aşılmakla kalmadı, aynı zamanda maaşlar neredeyse 10 yıllık yavaş gelişme sonrası yılda %3.2 arttı. İşsizlik oranı %3.9’a dayandı, Temmuz 2018’den beri en yüksek oran, fakat yine de hala düşük olduğu için kimse alarma geçmemeli.

Ekonomi güçlenirken, Yeşil Kart Çekilişi hakkında bilgi almak için ABD Göç Hizmetleri ile bağlantı kurmanın tam zamanı. Her adımda sizinle yürüyecekler.

RSM baş ekonomisti Joseph Brusuelas, geçen ay 400,000’den fazla insanın iş aramaya başladığını söylüyor, bu da gösteriyor ki yüksek maaşlar Amerikalıları daha iyi fırsatlar aramaya yönlendiriyor. Brusuelas “İnsanları işgücüne geri getiriyorsunuz, ve bu iyi bir şey.” diyor.

2018, üç yıldır iş yaratımı açısından Amerika için en iyi yıl oldu. Yıl içinde 2,6 milyon iş daha eklendi ve işgücüne katılım oranı, yılın sonunda, çalışan veya aktif olarak iş arayan Amerikalıların yüzde 63,1’inde, yıl sonunda daha yüksekti. ABD Göç Hizmetleri, ABD’ye göç sürecinde sizinle yürüyecek ve Yeşil Kart Çekilişi için başvuruda bulunmanıza yardımcı olacak profesyonellerden oluşan bir ekibe sahiptir.

 

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir